Studiekosten

De studiekosten voor het studiejaar 2018-2019 zijn vastgesteld op € 6.490,- (vrijgesteld van BTW). Dit bedrag bestaat uit het inschrijfgeld, lesgeld, koffie/thee, tentamens/opdrachten en eventueel een hertentamen/herkansing.
Dit bedrag is exclusief boeken en eventuele kosten voor excursies. Deze extra kosten varieren van € 250,- tot € 500,- per studiejaar.

Voor het eerste studiejaar wordt een bijdrage voor syllabi van € 360,- doorberekend.

Een groot deel van de vakken zijn ook los te volgen. Voor meer informatie over de kosten daarvan kunt u kijken bij de informatie over de losse modules.

Vrijstelling met CROW modules

Heb je bij CROW verkeerskundige cursussen gevolgd? Dan kun je vrijstelling krijgen voor bepaalde vakken uit de Associate degree (Ad) opleiding. Afhankelijk van je werkervaring en de gevolgde cursussen kun je wellicht zelfs vrijstelling krijgen voor de de hele Associate degree opleiding! Je kunt dan de opleiding met je Ad getuigschrift starten en studeert vervolgens verder binnen de opleiding tot Verkeerskundige op hbo-niveau.

Subsidieregelingen

Er zijn verschillende subsidies en fiscale regelingen die de combinatie van leren en werken aantrekkelijker maken voor werkgevers en werknemers. Klik hier om de diverse regelingen te bekijken.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via 076-513 66 44 of via info@verkeersacademie.com